Erasmus Öğrenim Ve Staj Hareketliliği Sınavı Duyurusu

Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliğine dahil olmak isteyen öğrenciler için yabancı dil sınavı yapılacaktır.

Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği sınavına girecek öğrencilerin 30 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar aşağıdaki linkten başvuru yapmaları gerekmektedir.

Not: Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği için İngilizce Hazırlık Geçme notu, YDS, YÖKDİL, TOEFL ve IELTS sınav puanları da kabul edilmektedir.

BAŞVURU TARİHİ: 23.10.2021- 30.10.2023

SINAV TARİHİ: 31.10.2023

SINAV SAATİ: 16:00

YER: Yabancı Diller Bölümü

Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sınavı Detayları

Dinleme Sınavı (20 puan)

Yazılı Sınav (80 puan)

16.30-19.00

Not: Erasmus başvuru ölçütleri ve puanlama esaslarına ilişkin aşağıdaki tabloyu inceleyiniz.

Ölçüt

Ağırlıklı Puan

Akademik başarı düzeyi (minimum not ortalaması 2.20/4.00)

%50 (toplam 100 puan üzerinden)