Ek Yerleştirme ile Kayıt Yaptıran Öğrencilerin İngilizce Muafiyet ve Seviye Tesbit Sınavı

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin eğitim dili İç Mimarlık ve Psikoloji bölümleri dışında İngilizcedir. Mühendislik Programları, İktisadi ve İdari Programlar ile Genetik ve Yaşam Bilimleri Ortak Programlarına yerleşen adaylar üniversitemiz Yabancı Diller Koordinatörlüğünün uyguladığı İngilizce Seviye Tespit ve Muafiyet sınavına girmek ve başarılı olmak zorundadır. Bu sınavda başarılı olamayan öğrencilerimiz için 1 yıl İngilizce Hazırlık Eğitimine alınacaktır. Başarılı olan öğrencilerimizin lisans programına kayıt işlemleri konusunda daha sonra bilgilendirilecektir.

İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı ( Proficiency):
İngilizce Seviye Tespit ve Muafiyet sınavı 13 Ekim 2020 Salı günü saat 10:00’da
başlamak üzere Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yazılı olarak yapılacak, barajı geçen öğrenciler, aynı gün saat: 14:00-17:00 arasında Konuşma ve Dinleme sınavına alınacaktır.

Sınav için erişim linki:

Bu linke tıklanıldığında çıkan sayfada sayfanın üst bölümünde yer alan “You are not logged in. (Login)” sekmesine tıklayarak sisteme giriş yapılmalıdır.

Sisteme Giriş İçin:
Kullanıcı adı: adiniz.soyadiniz (Türkçe harf kullanmadan, isim, soyad arasina nokta işareti)
Şifreniz: TC Kimlik numaranızın ilk yedi rakamı ve adınızın ilk harfi (Büyük harfle)

Örnek 1 Ahmet Ali Mustafa adlı ve 12345678901 TC kimlik numaralı öğrencinin
Kullanıcı adı: ahmet.mustafa
Şifresi ise 1234567A

Örnek 2 Nurşah Fatma Yağmur adlı ve 23456789012 TC kimlik numaralı öğrencinin
Kullanıcı adı: nursah.yagmur
Şifresi ise 2345678N

Sınav gününden önce Uzaktan Eğitim Sistemine mutlaka en az bir kez girmeyi deneyiniz. Sisteme girme işleminde başarılı olamaz iseniz uzem@gidatarim.edu.tr adresine e-mail yoluyla ulaşıp sorununuzu iletebilirsiniz.

GÜNCEL DUYURLAR İÇİN ÜNİVERSİTEMİZ WEB SAYFASINI
LÜTFEN DÜZENLİ OLARAK KONTROL EDİN.