İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencilerine Duyuru

- Hazırlık sınıflarında öğrenim görecek öğrencilerin sınıf listeleri 23 Eylül 2019 Pazartesi günü ilan edilecektir.

- Hazırlık sınıflarının kitap listeleri aşağıdaki gibidir. Öğrenciler kitaplarını 21/09/2019 – 27/09/2019 tarihleri arasında Üniversitemiz kütüphane binası alt katta açılacak olan stanttan temin edebilirler.

DERSLER

KİTAP İSİMLERİ

Reading-Writing

Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Yeterlik Sınavı

Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin dikkatine;

16/09/2019 tarihli İngilizce Yeterlik Sınavına giriş listeleri ektedir.
17.09.2019 tarihinde sözlü sınav olacaktır.

NOT:

Yazılı sınav merkez binada 16.09.2019 saat 10:30’da dinleme sınavından sonra yapılacaktır.
Yatay geçiş ile gelen öğrenciler yazılı sınav için “class 115”e eklenmiştir. Dinleme sınavı için “class 11”e eklenmiştir.
Sınava girecek öğrencilerin Üniversitemiz tarafından verilen öğrenci kimliklerini göstermeleri zorunludur.

İtalya Yaz Okulu Başvuru İlanı

Avrupa Birliği Komisyonu’nun kuruluşlarından olan Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi (European Commission Joint Research Center-JRC) tarafından ELINDER (The European Learning Initiatives for Nuclear Decommissioning and Environmental Remediation) isimli bir program çerçevesinde yaz okulu düzenlenecektir.

Program Hakkında Bilgi ve Koşullar;

3 Öğrencimiz Michigan State Üniversitesi Tarım ve Doğal Kaynaklar Fakültesi'ne Gidiyor

Üniversitemizin Michigan State Üniversitesi ile olan ikili iş birliği anlaşması kapsamında 3 öğrencimiz, ulaşım, konaklama ve yemek masrafları üniversitemiz tarafından karşılanmak üzere 17 Temmuz – 7 Ağustos 2019 tarihleri arasında Michigan State Üniversitesi Tarım ve Doğal Kaynaklar Fakültesi’ne gönderilecektir. Detaylı bilgi ve programa başvuru için Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüzle görüşebilirsiniz.